Om Oss

KUND

AKVARIUMET

Krister

Började jobba i butiken på heltid 2008 och jobbade lite innan dess på en zoobutik i Globen.Reptil nörd som tycker bäst om ormar. Har haft både skäggagamer och en blodpyton.Har ett 350 liters akvarium hemma men vill ha större.Har även 1 Maine Coone hane och 1 Norsk Skogskatt/Bondkatt mix

Kity


Mailo


Emma

.

Izabella

.

Tina

Har jobbade inom zoobranchen sedan 2004.Har varit råttuppfödare och tycker bäst om råttor och katter (bra mix).Är väldigt duktig på kloklipp, även på de bråkiga djuren.Håller på att lära mig att trimma hundar.Har 2 katter och akvariefiskar hemma.Vi är ett litet familje företag som tog över butiken 2006 när den låg på övervåningen inne i Kista Galleria.


2010 flyttade vi ner en våning och låg under 3 år i samma ände av Gallerian som BR Leksaker, Wayens Coffey och McDonalds.


Den 13 maj 2014 slog vi upp portarna för den nya Kista Zoohörna. Lokalen är total renoverad och är riktigt fräsch och luftig. Den gamla lokalen i Kista Galleria var på 94m2. Djuren satt i samma trånga rum, lokalen var så trång så inga kunder med barnvagn/rullstol kunde komma in och inackorderingsdjuren tog upp hela personalrummet så vi hade inte ens ett lunch bord.


Det var ett av kraven vi hade när vi letade lokal. Den ska vara större, ljusare och det ska vara brett mellan hyllorna så att alla kan ta sig igenom lokalen, även om man har en bred barnvagn.


Den nya lokalen är på 220m2, gnagarna har fått ett eget stort djurrum och fåglarna har fått sitt egna med ljudisolerade väggar och dörrar så dom inte stör varandra.Vi har byggt ett stort personalrum för att inackorderingsdjuren ska få ha sin egna del och för att fler ska få plats.


Vi har kvar det mesta i sortimentet från den gamla lokalen men vi har även tagit hem mycket nyheter. Vi lyssnar mycket till kundernas önskemål och tar hem det ni frågar efter. Är det någonting som fattas kan vi ta hem det på beställning utan extra kostnad.


Vi har även startat upp ett trim där vi även på helg tid hjälper till att klippa ner hundars och katters pälsar. Vi är även behjälpliga med kloklipp där den 6:e gången är gratis.


Tina har klippt hundklor i över 10 år och är ett riktigt proffs. Vi tar även emot problemhundar och hundar som har väldigt långa klor där det måste klippas riktigt nära för att pulpan ska backa tillbaka.


Något vi även har startat med som har blivit riktigt populärt är hemkörning. För boende inom 1 mils radie är det gratis vid köp över 500kr och för kunder mellan 1-1,5 mils radie vid köp över 700kr. Beställning kan göras i butiken, över telefon, via mail eller facebook. Betalning kan göras direkt i butiken eller kontant i dörren när vi levererar varorna. Vi bestämmer tillsammans en tid som är bra för leverans och vi kan även vissa dagar leverar vid obekväma tider utan extra kostnad.


För mer information om hemkörning, kloklipp, inackordering eller trim, gå in på fliken Service.